WooCommerce

Varför ska du välja WooCommerce?

Först kan du läsa mitt inlägg om fördelar och nackdelar med att välja en open source-plattform som WooCommerce för din e-handel. Sedan kan du läsa mitt inlägg om hur WooCmmerce står sig mot de andra open source lösningarna och varför du ska välja WooCommerce.

Varför ska du låta mig bygga din WooCommerce-lösning?

Jag byggde min först WooCommerce butik redan i oktober 2011, bara en månad efter att första versionen av WooComemrce släpptes. Sedan dess har jag i princip jobbat heltid med att bygga WooCommerce-lösningar till kunder. Jag har under den här tiden byggt väldigt många olika typer av e-handelssiter med WooCommerce, allt från enklare enproduktsbutik till medlemssiter eller tidsbokningar till stora multinationella butiker med hundratusentals ordrar och det mesta däremellan.

Med mina expertkunskaper om WooCommerce ser jag till att du får bästa möjliga tekniska lösning som följer alla rådande rekommenationer för att din e-handel ska fungera så bra som nöjligt. Eftersom WooCommerce-lösningen förmodligen är en viktig försäljningskanal för dig så tar jag kvaliteten på vädligt stort alvar och ser till att du får en bra lösning som är stabil och som kan skala till den nivå du vill nå.

Jag har vid flera tillfällen bidragit till utvecklingen av WooCommerce och vet väldigt väl hur systemet fungerar oavsett hur du vill använda det.

Jag är nog inte en av de billigaste WooCommerce-leverantörerna du kan hitta, men jag kan lova dig att jag är en av de allra bästa i Sverige.